Melanie Visser

Ik werk met twee basisprincipes. De eerste is de chakra-psychologie. Deze theorie gaat uit van zeven hoofd-energiepunten in je lichaam. Al deze punten corresponderen met een een bepaald gebied in je leven. De tweede is de psychodynamica. Deze theorie gaat uit van het onderbewuste van de mens. Dat is het deel waar je herinneringen opslaat en van waaruit een heleboel onbewuste processen worden aangestuurd.

Na het afronden van mijn Healing-opleiding werk ik sinds 2012 als energetisch therapeut. Ter verbreding en verdieping van mijn kennis en kunde heb ik twee jaar aan de Academie voor psychodynamica gestudeerd. Dit heeft een mooie combinatie van energiewerk, lichaamsgericht werk en systemisch werk gegeven. In juli 2016 heb ik bij opleidingsinstituut Con Amore  de module Medische Basiskennis afgerond. Dit ter verdieping van mijn medische basiskennis en om aan de eisen van de zorgverzekeraars te voldoen. Mijn sessies worden nu dan ook bij alle zorgverzekeraars vanuit de meeste aanvullende polissen (soms gedeeltelijk) vergoed.
Op dit moment ben ik me aan het bekwamen in Emmett-techniek. Deze techniek gaat uit van een reeks van spier-activeringspunten, waarbij ik lichte druk geef op de fascie. Fascie is een bijzonder bindweefsel dat ligt rond spieren, botten en gewrichten. Als een soort pantykous geeft het ondersteuning en bescherming aan de lichaamsdelen en het geeft structuur aan het lichaam.

Ben je benieuwd naar wat ik doe, luister dan naar de demo hieronder en volg mij op FB.

Melanie Visser-ZijlstraEnergetisch therapeut

Mijn stemgeluid

Benieuwd naar mijn stemgeluid en een korte ontspanningsoefening? Luister dan naar de demo.