Lichamelijke klachten

Heb je last van lichamelijke klachten?
Dit kunnen directe, nieuwe klachten, maar ook steeds terugkerende of langdurige klachten zijn.

Ik werk sinds november met Emmett-techniek in mijn praktijk. Deze techniek gaat uit van een reeks van spier-activeringspunten, waarbij ik lichte druk geef op de fascie. Fascie is een bijzonder bindweefsel dat ligt rond spieren, botten en gewrichten. Als een soort pantykous geeft het ondersteuning en bescherming aan de lichaamsdelen en het geeft structuur aan het lichaam.

Door daar op bepaalde plekken zeer lichte druk op uit te oefenen geef je het lichaam de kans om zich te ontspannen en te herprogrammeren. Omdat de fascie het hele lichaam met elkaar verbindt geeft het niet alleen effect op de plek waar gewerkt wordt maar heeft het invloed op het hele systeem.

Als lichamelijke klachten steeds terugkomen is het nuttig om te onderzoeken waar de klacht vandaan komt. Langdurige stress, acute spanning of een bepaalde houding kunnen spanning in rug, nek of andere lichaamsdelen veroorzaken. Ik onderzoek samen met jou waar het vandaan komt, wat het patroon is en wat je eraan kunt doen.
Bewustworden van de fysieke signalen is de eerste stap naar een gezond lichaam. Hierbij komen alle aspecten van jou als mens als geheel (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) aan bod.

Ik help je om de energie weer te laten stromen en ik geef je handvatten om in het vervolg zelf zorg te dragen voor een evenwichtig energieniveau.

Symptomen

  • Rugklachten
  • Nek/schouderklachten
  • Vermoeidheid
  • Buikpijn
  • Hoofdpijn
Maak een afspraak

Herken je dit?

Maak nu vrijblijvend een afspraak voor een intake gesprek.

Maak een afspraak